Friday, 12 August 2011

12082011

Salam semua yang hot dan meletop.


Hari ni hari Jumaat. Today is Friday. Hari penghulu segala hari. Hari ni hari special. Special kenapa? Entah entah taktau lah. Hehe. Hari ni hari ada budak nangis. Eeeii tak malu dah 
besar-besar duk teriak lagi. Awat hang teriakkk? Cheq pelik. Kami semua pelik. Kami tak buat apa-apa pun. Tak buli pun. Apatah lagi nak pukul. Ish tu bukan kami. Alolo nak manjewwww lettewww. Gedik lah kau noksssss!!


Oppss sorry kepada mangsa keadaan yang tak disengajakan. Sorry ye awak. Kami saja je buat cenggini. Konon surprise le. Tapi tak surprise pun kan. Kantoiiii. 


Okay dah melalut macam apa je kan.Sebenarnya,hari ni dalam kelas ada dua orang manusia yang telah lahir pada harini tapi berlainan tahun dan masanya.


Mangsa hari jadi ini adalah Sanarus dan Along. Wahh dah tua kamu semua. Yeay! Selamat hari lahir ya! Walaupun kami semua sambut 30 minit awal ea. Maaf maaf maaf. 



2 orang mangsa keadaan kena potong kek. Kesian.


Kek yang lazat buatan kami kedai la.


terharu letteww teriak bebagai.Macam dapat Anugerah Bintang Popular pulak. 



Muka Along cun melecun kalah retisssss.

Apa apa pun Selamat Hari Jadi ea. Moga ditambahkan rezeki dan panjang umur. Apalagi cepat lah kahwin. Tak sabar nak makan nasi kaler-kaler. Hehe.
Muahmuah dari kamimekdota.

1 comment:

MidNight said...

alalaaaa :D
hepy bday!