Saturday, 24 December 2011

Cuti should be fun! but not for me!

Assignments hold on! :D
Salam bloggers.

Ni kisah cuti yang tidak memberikan ruang untuk aku dan kawan-kawan untuk bergembira.Ini tidak adil,ini tidak adil kata Yuna.Memang tak adil.Tak adil. Kenapa adanya assignment yang perlu berhempas pulas,perah otak yang tak boleh diperah.Seriously,aku rasa semester ni paling paling mencabar aku rasa setakat ini lah.Hopefully aku semester ini berjaya struggle dengan jayanya,pointer naik,amin amin ya rabbal alamin.

Oh ya ni untuk kawan-kawan kelas yang mungkin agak kepeningan lalat-lalat taktau assignment apa yang perlu submit lepas mid term break ni.


IMD 202 : Promotion of Information Products and Services


IMD 206 :Instructional Media Application.


lagi satu yang suruh define and identify -Grouping
  • Education
  • Technology
  • Education Technology
  • Instruction
  • Instructional Technology
  • Differentiate between education and instructional technology
  • Mission of instructional technology
  • Instructional development
  • Learning 
IMD 208:Introduction to web content management and design

-Siapkan banner,background,table,link
-Baca notes maybe ada quiz after mid term break ni

CTU 264
  • For those yang tak buat slide dengan report lagi
BEL 311
  • Outline must do.Finish up the introduction. 
 
Bye semuaaaa.Semoga berjaya menyiapkan assignments ya!Rindu mereka semuaaa~~



Lots of love,
MiMas

3 comments:

Lailatul razak said...

Asal susah sgt ni? Hmm terkejar2 buat assignment. Submit bln jan pulak tu. hadoiii

Nafisah Ruslan said...

haiya.. banyak juga ni.. grrr..

semutsengal said...
This comment has been removed by the author.