Thursday, 11 October 2012

Last Payperrrr~

moga semua student yang mengambil final bulan ini dapat menjawab dengan tenang.
kami pelajar diim part 4 akan menghabiskan final kami pada  15hb.

lepas tu dah boleh cuti dengan aman! :D

cuti dalam masa sebulan
kalau kerja mungkin boleh dapat 700
boleh berjimba untuk next sem pula.. heee

goodluck untuk student yang lain ye..

Mekdota Crew pun sama okeh :D



Semoga berjaya semua! :D



9 comments:

Jna marcello said...

Wahhhh all the best!

TiranaAduka said...

salam'p
Semoga berjaya..tirana aduka ucapkan.

Terima kasih sudi lapangkan masa di teratak tirana aduka yg tak seberapa tu.

TiranaAduka said...

salam.
Pagi isnin dtg ke sini. Bertanyakan khabar.

Terima kasih atas komen anda pada post yg di tulis oleh penulis jemputan tirana aduka .saudara al manar

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

pha is said...

gud luck...

AHMAD AFIQ said...

all the best. habis leh tdr sampai lebam

TiranaAduka said...

salam jumaat yg ceria

Pekamar kamimekdota?

hnahdy said...

ada buat 1 ada buat dua dan ada yang bua 3.hehe

ade2mama said...

gambar budak sekolah mne tu:P