Monday, 13 February 2012

KAMIMEKDOTA sibuk

Salam bloggers

Hai apa khabar semua sihat tak?Lama kan tak post kat sini.Bukan apa,kitaorangkan masih ber-title student.Sibuklah sikit.Hee.

Jadi student IM ni,memang banyak kerja.Tak habis-habis assignments je.bila nak berakhir ntah.Sekarang ni pun kitaong banyak kena submit fina project memasing.Test pun bakal menjelma.Sabo jelah.

list kerja yang perlu dibuat-untuk reminder budak-budak part 3 :

  • Macromedia-cerita kanak-kanak(individual) & company(group)
  • HTML-company
  • IMD 207-prepare persuasive speech
  • IMD206-instructional technology
  • IMD 202-final report on promotion
Submit akhir bulan ni.Tape bulan ni je kena kerja kuat,demi pointer,caiyok caiyok


bye cantik dan hensem.


Yang Menaip :MiMas

1 comment:

Edy Fee said...

hahaha aku anti buat report..mlas