Saturday, 24 September 2011

Fenomena 'Untunglaaaa'

Salam bloggers,


Hai its me MiMas si robot comel datang update kat sini,teehhee






MiMas first-first dengar dekat kampus last sem,pi makan kat blok I dulu-dulu semua duk cakap Untunglahhh,ada orang sayaaangg~ Dengar sekali-sekala takpe ni tak seharian duk cakap Untunglah! Boleh naik muak seyh,tapi MiMas kekadang guna jugak, Hehe. Bak kata pepatah,paku dulang,paku serpih,cakap orang dia yang lebih. Tehheee.


Tapi kadang-kadang MiMas jahat suka tukar ayat macam ni - tak pernah rugi,Profitlah kau yelah bosan dengar ayat yang sama. -,-


konklusinya,cer tukaq ayat lain dah boring dah,teheeee


Okay fine.


Oh ya lupa nak bagitau,KAMIMEKDOTA sekarang dalam mood exam ni,doakan kami berjaya ea kawan-kawan :) Amin ,Doakan kami dapat dean list ea :)


Bye semuaaaa:)


penat mencari idea,
si MiMas yang comel 

1 comment:

Nafisah Ruslan said...

anda telah di tag :)

http://belogkayangan.blogspot.com/2011/09/contest-hot-and-cool.html